Velkommen til Hunderfossen

5 min fra Hafjell

Hunderfossen Hotell

Planlegg sommerferien nå

Hunderfossen Eventyrpark åpner 22. mai

Hunderfossen Eventyrpark sommerferie

Idylliske omgivelser

Vi har svanebåter, minigolf og aktiviteter for hele familien.

Svanesjøen

Hafjell Bikepark

Åpner 19. juni

Hafjell Bikepark

Velkommen til Hunderfossen Hotell

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell og 15 minutter fra Lillehammer. 
Vi har egen togstopp på Dovrebanen, og gratis skibuss for hotellets gjester hver dag i vintersesongen.

Overnatting midt i eventyrriket, gangavstand til Hunderfossen Eventyrpark og Barnas Gård Hunderfossen.

Kort vei til nye eventyr!

Our Instagram

Afternoon Tea hos @lysakergjestgiveri 💛☕️ Ledige bord lørdag og søndag denne helgen 🥰 Bordbestilling: lysaker@hunderfossen.noKlar for vinterferie?❄️ Vi har ledige hytter, leiligheter og hotellrom😊Tilbakeblikk til Hunderfossen Iskatedral 2020 😍Årets iskatedral er snart klar og vi gleder oss veldig til å vise dere!💙 #hunderfossenTa med familien på gårdsbesøk i romjulen🎄❤️ @barnasgaard har åpent 29. og 30. desember kl 10-16. Vi har ledige rom og hytter🥰Det snør, det snør ❄️ Vi har åpent fra 27. desember for jule- og nyttårsfeiring. Her er det god plass til å feire med venner og familie i trygge omgivelser ❤️Afternoon Tea hos @lysakergjestgiveri 💛 Fortsatt noe ledig før jul!😊 Bordbestilling: lysaker@hunderfossen.noTrygg og trivelig farsdag hos @lysakergjestgiveri 💛 Alle fedre får halv pris på kjøkkensjefens anbefaling søndag 8/11:
Gresskarsuppe,
Entrecote med gresskarpuré og høstens grønnsaker, og crème brûlée til dessert 😋

Vi har begrenset plasser med god avstand til andre gjester. Bestill bord på 61 27 40 00.Endelig fredag💛 @lysakergjestgiveri holder åpen kafé lørdag og søndag 12-16. Velkommen innom for lunsj, middag, kaker og kaffe.😊 #lysakergjestgiveri #hunderfossen #hafjell

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed