Sommer

Naturskjønne omgivelser

Hotellet fra baksiden

Vinterbilde HHR

Eventyrlige Hunderfossen Hotell & Resort

Hunderfossen Hotell & Resort, lekeplassen

resepsjonen

Barnas Eventyrhotell

Buldre ønsker velkommen

Velkommen til eventyrriket Hunderfossen

Pga situasjonen i Norge og myndighetenes retningslinjer har vi begrenset åpningstid på Hunderfossen Hotell & Resort inntil videre. Hotellet er stengt frem til 5. Juni, men har du behov for overnatting før det, så har vi utleie av hytter og leiligheter. Vi setter gjerne inn frokost til deg.

Dette kan bookes via våre nettsider, på mail: [email protected] eller på telefon 61 27 40 00.

 

Fra og med 5. Juni har vi åpent som vanlig og ønsker alle sommergjester hjertelig velkomne!  

 

 

Sommertilbud!

Frem til 1. juni har vi en bestill tidlig rabatt på overnatting i våre hotellrom. Dette kan bookes her på vår hjemmeside.

Dere må selv gå inn på nettsidene til Hunderfossen Eventyrpark og Barnas Gård, for å booke billetter på de datoer dere ønsker. Det vil i år bli begrensede antall billetter pr dag, så det lønner seg å være tidlig ute. 

 

Our Instagram

Mens vi har ventet på sommergjester har vi ikke ligget på latsiden 😊20 nye bad er ferdige på hotellrommene våre, og alle våre 4-mannshytter i Seterveien er pusset opp! Vi gleder oss til å vise dere 😄#hunderfossenhotellogresort #hunderfossen #altblirbra🌈 #sommerferie2020Fossekroa åpner også på fredag 😍Her bør du bestille bord i sommer. Vi reduserer kapasiteten noe for å følge smittevernregler #føldegtrygghososs #hunderfossenhotellogresort #hunderfosseneventyrpark #hunderfossen #barnasgårdhunderfossen #sommerferie2020 Foto : @maritkaasenNå teller vi ned dager til åpning 🤩Gleder oss veldig til å ønske alle sommergjester velkommen til oss! #hunderfossenhotellogresort #hunderfossen #hunderfosseneventyrpark #barnasgårdhunderfossen #sommerferie2020Vi pynter til sommeråpning 🌼#hunderfossenhotellogresort #hunderfossen #hunderfosseneventyrpark #barnasgårdhunderfossenGod helg fra oss på @hunderfossenhotell 🌼🌼🌼 #hunderfossen #hunderfossenhotellogresort #hunderfosseneventyrpark #hunderfossencamping #barnasgårdhunderfossenGratulerer med dagen ! #hunderfossen #hunderfossenhotellogresort #17mai #altblirbra🌈Vi gleder oss over Mai 🌼Fra 7. mai åpner vi for arrangementer for inntil 50 personer, og 17 mai har vi åpen Fossekroa for middagsservering, i tillegg til at vi har catering. Se våre hjemmesider! #detblirbra #hunderfossen #hunderfossenhotellogresort #hunderfosseneventyrpark #17mai #selskaper #hafjell #øyer #lillehammer #gausdalHusker dere påskerebusen? Nå er det Barnas Gård som har en morsom GårdsQuiz for store og små. Gå inn på www.barnasgard.no for info #hunderfossenhotellogresort #hunderfossen #hunderfosseneventyrpark #barnasgårdhunderfossen #hunderfossencamping #gårdsquiz

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.