Barnas-Gard-Hunderfossen

Barnas Gård Hunderfossen

Barnas Gård ligger i kort gangavstand til Hunderfossen Hotell. Her finnes opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr! Kos, klapp og mat dyrene, spis god mat i gårdsbutikken og få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen.


Jul på Barnas Gård
I desember steller fjøsnissen til julehygge på gården, og dyrene er glade for å få besøk igjen. Legg bort stress og mas, og ta med deg barna på en koselig juleopplevelse på Barnas Gård.

Nærhet til gårdsdyr er ikke hverdags for de fleste lenger, da er det fint å ha noen erfarne fjøsnisser som kan hjelpe til å bli kjent med dyrene. Med over hundre dyr og fugler på gården er det dyr nok til alle som vil kose, mate eller klappe. I tillegg til de fleste norske husdyr gården også esel og emu. De er kanskje av det mer eksotiske slaget, men med røde sløyfer og snø på nebb og mule, så glir de rett inn den norske julen. 

I hjorteskogen kan man mate tamme hjort og dåhjort fra hånda. Det ryktes at det har blitt endel julekortmotiver fra gjestene i hjorteskogen i tidligere år.

Gården blir pyntet til jul, dyrene får juletrær og julepynt i innhegningene og husene sine. Nissemor koker opp store mengder med risengrynsgrøt til sultne gjester, og smånissene har kaninkosepark i høylåven. Det bugner av ekte nisser og julestemning!

Fjøsnissen oppforderer folk til å sette av tid til hverandre og gjøre ting sammen i jula. Jul på Barnas Gård Hunderfossen passer for alle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed