Covid-19

Covid-19

Covid-19

Det skal være trygt å være gjest hos oss på Hunderfossen Hotell & Resort. Vi har iverksatt en rekke smitteverntiltak, men er også avhengige av at dere som besøker oss følger de rutiner og retningslinjer som er satt for gjestene.

Her er en oversikt over de viktigste tiltakene:

Oppdatert 13.11.2020

Vask hender - ofte: Ved innsjekk spør vi om gjestene er friske, og gjestene får her desinfisert sine hender. Ved alle våre spisesteder er det håndvaskmuligheter. I tillegg finner du hånddesinfeksjon (eller håndvask) lett tilgjengelig. Vi anbefaler også at du tar med en liten flaske med egen hånddesinfeksjon til din familie.

Matservering: Fossekroa er åpen for frokostservering for våre overnattede gjester. For å forhindre at alle kommer likt, så må det forhåndsreserveres bord. Dere vil få spørsmålet når dere sjekker inn. Frokostservering vil være mulig kl 07:00, 08:00 og 09:00.

Overnatting : Vår resepsjon tar kontakt med våre overnattende gjester dagen før ankomst for å sjekke at de er friske. Vi benytter føre var prinsippet og ønsker at våre gjester skal være friske ved ankomst vårt hotell.

Grupper og arrangementer : Vi må ha komplette navnelister minimum 2 dager før ankomst, med navn og telefonnr til alle gjester. Dette gjeder også de gruppeen som ikke bor ho soss. Listene blir oppevart i 10 dager og brukes kuin for eventuelt smittesporing.  

Barneaktiviteter: Pga smittevernshensyn så blir det litt annerledes i år med barneaktiviteter. Vi tilbyr utleie av diverse spill aktiviteter for utebruk, lekeplass med fotballmuligheter, kino, brettspill og rebusløype. Lekerom, legokrok og barneaktivør vil dessverre ikke tilgjengelig. 

Vi oppfordrer familiene til å leke sammen, og til å bruke vårt flotte uteområde. Vi har også spill og aktiviteter til salgs i resepsjonen.

Litt syk, eller i risikogruppen?: Har du symptomer på Covid-19, (hoste/influensa/forkjølelse/luftveisproblemer/feber mm.) skal du IKKE besøke oss. Er du i risikogruppen (kroniske sykdommer, høy alder mm.), anbefaler vi at du venter med å besøke oss til pandemien er over.

Ekstra renhold: Flere steder på hotellet og området rundt er det et informasjonsskilt som forteller nærmere om hvilke smitteverntiltak vi gjør og hva vi forventer av deg som er gjest. Over hele anlegget gjør vi ekstra renhold. Blant annet desinfiseres overflater, håndtak, og seter etter faste intervaller. WC’er og stellerom rengjøres hyppigere enn før. Det er likevel viktig at du og din familie vasker hender ofte.

Vær sammen med din familie – og hold avstand til andre familier: For å unngå smitte fra andre ber vi om at du holder din egen familie samlet, og at dere har minst 1 meter avstand til andre familier. Foreldre hjelper egne barn

Hold avstand! 1-metersregelen gjelder over hele Norge. Vi har innført avstandsmarkeringer der det vanligvis blir kø ved hjelp av merking på gulvet. Det er minst 1 meter mellom merkene, og vi ber alle gjester respektere denne avstanden, og foreldrene må ta ansvar for at deres egne barn overholder minsteavstanden.

Forhåndskjøp billetter til Hunderfossen Vinterpark og Barnas Gård: NB! For å ivareta smittevernskravene, vil vi begrense antall gjester per dag. Det er kun bli salg av billetter på «låst» på dato.

Billetter må kjøpes digitalt*, på www.hunderfossen.no eller i vår app. For billetter til Barnas Gård kjøpes de her : www.barnasgard.no.

Vi anbefaler at du kjøper billetter i god tid før besøket, så er du sikret adgang (kan bli fullsolgt på de største dagene).

*Unntak for billetter til alderspensjonister, handicappede og gjester med ledsager. Disse kjøpes i billettsalget ved ankomst.

Spørsmål? Kontakt Hunderfossen Hotell & Resort på 61 27 40 00, eller [email protected]

 

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed