Covid-19

Covid-19

Oppdatert 09.12.2021

Vask hender - ofte: Ved ankomst vår resepsjon er det hånddesinfeksjon (eller håndvask) lett tilgjengelig. Ved alle våre spisesteder er det håndvaskmuligheter. Vi anbefaler også at du tar med en liten flaske med egen hånddesinfeksjon til din familie.

Munnbind: Vi oppfordrer alle til å bruke munnbind inne hos oss

Matservering: Fossekroa er åpen for frokostservering for våre overnattede gjester. For å forhindre at alle kommer likt, så må det forhånds-reserveres bord. Dere vil få spørsmålet når dere sjekker inn. Frokostservering vil være mulig mellom 08:00 – 10:00.

Det samme gjelder for middagsservering

Overnatting: Vi benytter føre var prinsippet og ønsker at våre gjester skal være friske ved ankomst vårt hotell. Er du ikke helt i form, så bli hjemme.

Grupper og arrangementer: Vi må ha komplette navnelister minimum 2 dager før ankomst, med navn og telefonnr til alle gjester. Dette gjelder også de gruppene som ikke bor hos oss. Listene blir oppbevart i 10 dager og brukes kun for eventuelt smittesporing.  

Barneaktiviteter: Vi tilbyr utleie av diverse spill aktiviteter for utebruk, lekeplass med fotballmuligheter, kino, brettspill og rebusløype. Lekerom og legokro er også åpen, og vi oppfordrer alle til å ha god håndhygiene ved besøk her   

Vi oppfordrer familiene til å leke sammen, og til å bruke vårt flotte uteområde. Vi har også spill og aktiviteter til salgs i resepsjonen.

Litt syk, eller i risikogruppen?: Har du symptomer på Covid-19, (hoste/influensa/forkjølelse/luftveisproblemer/feber mm.) skal du IKKE besøke oss. Er du i risikogruppen (kroniske sykdommer, høy alder mm.), anbefaler vi at du venter med å besøke oss til pandemien er over.

Ekstra renhold: Flere steder på hotellet og området rundt er det et informasjonsskilt som forteller nærmere om hvilke smitteverntiltak vi gjør og hva vi forventer av deg som er gjest. Over hele anlegget gjør vi ekstra renhold. Blant annet desinfiseres overflater, håndtak, og seter etter faste intervaller. WC’er og stellerom rengjøres hyppigere enn før. Det er likevel viktig at du og din familie vasker hender ofte.

Vær sammen med din kohort – og hold avstand til andre: For å unngå smitte fra andre ber vi om at du holder din egen familie samlet, og at dere har minst 1 meter avstand til andre familier. Foreldre hjelper egne barn

Hold avstand! 1-metersregelen gjelder over hele Norge. Vi har innført avstandsmarkeringer der det vanligvis blir kø ved hjelp av merking på gulvet. Det er minst 1 meter mellom merkene, og vi ber alle gjester respektere denne avstanden, og foreldrene må ta ansvar for at deres egne barn overholder minsteavstanden.

Forhåndskjøp billetter til Hunderfossen Vinterpark og Barnas Gård: NB! For å ivareta smittevernskravene, vil vi begrense antall gjester per dag. Det er kun bli salg av billetter på «låst» på dato.

Billetter må kjøpes digitalt*, på www.hunderfossen.no eller i vår app. For billetter til Barnas Gård kjøpes de her : www.barnasgard.no.

Vi anbefaler at du kjøper billetter i god tid før besøket, så er du sikret adgang (kan bli fullsolgt på de største dagene).

*Unntak for billetter til alderspensjonister, handicappede og gjester med ledsager. Disse kjøpes i billettsalget ved ankomst.

Spørsmål? Kontakt Hunderfossen Hotell & Resort på 61 27 40 00, eller [email protected]