Eventyrslottet sommer

Hunderfossen rafting

Glade unger

Trollnatt avslutning

Mate minigris

Traktorbanen

Barneaktivitører; Hunderfossen Hotell & Resort

Jente mater hjort på BG

Troll med fyrverkeri

Eventyrlig ferie

Velkommen til eventyrlig ferie på Hunderfossen, i rolige naturskjønne omgivelser med en dal full av aktiviteter for store og små.

Uansett hvilken ferie dere legger til Hunderfossen vil dere finne aktiviteter i nærheten, tilbudet vil variere etter hvilken sesong dere besøker oss. Bare for å nevne noe av det som ligger i gangavstand fra oss er ; Hele Norges Eventyrpark, Hunderfossen Vinterpark, Barnas Gård er vår nærmeste nabo med hester som til tider gresser over gjerdet, Norsk Vegmuseum, Norsk Kjøretøyhistorisk museum- moro både for stor og liten. Har dere lyst på litt adrenalin kan dere gå til Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane eller sykle over til Hafjell Bike Park. Hafjell Alpinsenter ligger kun 5 minutter unna og vi har gratis skibuss som også bringer deg til fjells om du vil gå på langrennski.  Sett dere i bilen og 15 minutter unna finner dere Jorekstad Fritidsbad, Maihaugen og Lillehammer sentrum med mange aktiviteter.

I sommersesongen har Hunderfossen Hotell og Resort minigolf, elektriske motorsykler, svanebåter og stor lekeplass.  Pga smittevernsregler vil vi i år ikke ha barneaktivitør, men har barnekino, rebusløp, utleie av uteaktiviteter mm som man kan gjøre familievis. Alt innenfor Helsedirektoratet sine anbefalinger.

Vi har gunstige overnattingspakker i alle kategorier, 30 sjarmerende sommerhytter med enkel standard, 30 helårs hytter med alle fasiliteter og hotell med 40 koselige rom. Hos oss kan dere kjøpe overnattingspakker inkludert billetter til aktiviteter om dere ønsker, billetter kan også kjøpes etter ankomst.

Hunderfossen har egen togstasjon på Dovrebanen, det tar bare 2 små timer med tog til oss fra Oslo Sentralbanestasjon. Vi har stor gratis parkeringsplass og lademuligheter for El-bil.

Les mer
Nissejenta

Jul på Barnas Gård

Ta ett lite avbrekk i julestria og kom på besøk til Hunderfossen Hotell og Barnas Gård. Å la barn få bli kjent med den norske fjøsnissen som steller på gården, og passer på dyrene synes vi er fin måte å formidle norske juletradisjoner på. Nærhet til dyr er ikke hverdags for de fleste lenger, så vi prøver å la alle som besøker oss få ta på og bli kjent med dyrene, så da er det fint å ha noen fjøsnisser som kan hjelpe til. Med over hundre dyr på gården er det dyr nok til alle som vil kose, mate eller klappe. I tillegg til de fleste norske husdyr er esel og emu kanskje av det mer eksotiske slaget, men med røde sløyfer og snø på nebb og mule, så glir de rett inn den norske julen. I hjorteskogen kan man klappe og mate tamme hjort og dåhjort fra hånda. Det ryktes at det har blitt endel julekortmotiver fra våre gjester i hjorteskogen i tidligere år. Gården er pyntet til jul, alle dyrene har fått juletrær og julepynt i innhegningene og husene sine, og nissemor har kokt opp store mengder med risengrynsgrøt til sultne gjester. Smånissene har juleverksted på nisselåven og kaninkosepark i høylåven. Det bugner av ekte nisser og julestemning! På stabburet kan man gå inn og se hvor fjøsnissene bor. Er man ekstra nysgjerrig kan man lese i dagboka til sjefsfjøsnissen om ting han har gjort og opplevd på gården den siste tiden. Dere bor i eventyrlige omgivelser på Hunderfossen Hotell. Her har vi 40 rom i forskjellig størrelse og frokost er inkludert i prisen.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed