Eventyrslottet sommer

Hunderfossen rafting

Glade unger

Trollnatt avslutning

Mate minigris

Traktorbanen

Barneaktivitører; Hunderfossen Hotell & Resort

Jente mater hjort på BG

Troll med fyrverkeri

Eventyrlig ferie

Velkommen til eventyrlig ferie på Hunderfossen, i rolige naturskjønne omgivelser med en dal full av aktiviteter for store og små.

Uansett hvilken ferie dere legger til Hunderfossen vil dere finne aktiviteter i nærheten, tilbudet vil variere etter hvilken sesong dere besøker oss. Bare for å nevne noe av det som ligger i gangavstand fra oss er ; Hele Norges Eventyrpark, Hunderfossen Vinterpark, Barnas Gård er vår nærmeste nabo med hester som til tider gresser over gjerdet, Norsk Vegmuseum, Norsk Kjøretøyhistorisk museum- moro både for stor og liten. Har dere lyst på litt adrenalin kan dere gå til Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane eller sykle over til Hafjell Bike Park. Hafjell Alpinsenter ligger kun 5 minutter unna og vi har gratis skibuss som også bringer deg til fjells om du vil gå på langrennski.  Sett dere i bilen og 15 minutter unna finner dere Jorekstad Fritidsbad, Maihaugen og Lillehammer sentrum med mange aktiviteter.

I sommersesongen har Hunderfossen Hotell og Resort minigolf, elektriske motorsykler, svanebåter og stor lekeplass.  Pga smittevernsregler vil vi i år ikke ha barneaktivitør, men har barnekino, rebusløp, utleie av uteaktiviteter mm som man kan gjøre familievis. Alt innenfor Helsedirektoratet sine anbefalinger.

Vi har gunstige overnattingspakker i alle kategorier, 30 sjarmerende sommerhytter med enkel standard, 30 helårs hytter med alle fasiliteter og hotell med 40 koselige rom. Hos oss kan dere kjøpe overnattingspakker inkludert billetter til aktiviteter om dere ønsker, billetter kan også kjøpes etter ankomst.

Hunderfossen har egen togstasjon på Dovrebanen, det tar bare 2 små timer med tog til oss fra Oslo Sentralbanestasjon. Vi har stor gratis parkeringsplass og lademuligheter for El-bil.