Endelig jul igjen! Legg juleferien til Hunderfossen Hotell & Resort for den eventyrlige opplevelsen! Hos oss kan dere bo inne på hotellet og komme til julepyntet hotell med dekket bord og fyr på peisen, eller dere kan samle familien i en av våre komfortable selvhushold helårshytter og leiligheter. Det vil være middagsbuffet i romjulen, og på nyttårsaften blir det servert en deilig 3 retters festmiddag. På nyttårsaften har vi også fyrverkeri for barna kl 19.00.

 

Opplevelser:

På Hunderfossen er det også i julen mange aktiviteter for store og små. Vi har sparker til leie - en morsom aktivitet for store og små! Du kan også bestille kanefart for en stemningsfull tur med hest og slede i vinterland. Barnas Gård Hunderfossen ligger kun en kort spasertur unna, og her blir det julestemning med dyr og fjøsnisser.

Det er også gratis skibuss til Hafjell Alpinsenter og til langrennsløypene på Hafjelltoppen. Har dere lyst på en annerledes opplevelse kan dere gå opp til Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane for å prøve en firerbob eller en mer snill bobrafting.  15 minutter unna ligger Lillehammer by, Jorekstad Fritidsbad og Maihaugen.

 

Veibeskrivelse:

Hunderfossen Hotell og Resort er lokalisert 700m fra Hunderfossen Eventypark. Kjør E6 mot Hafjell og følg skilting. Vi har stor gratis parkering. Det er også enkelt å komme seg til oss med tog - nærmeste stasjon er Hunderfossen Stasjon som ligger 250 meter fra hotellet. 

 

Glede på spark