Karistugu møterom

Eventyrlig konferanse

Konferanser, kurs eller møter på Hunderfossen er magisk i en intim og koselig atmosfære, eventyrlige aktiviteter hele året, sunn og god mat lagd fra bunnen av, og en masse trolsk inspirasjon.

 

Relasjoner blir bygd gjennom faglig og sosialt samvær - dette får dere på Hunderfossen med den viktige sosiale rammen gjennom stillhet og ro i tillegg til stuguer og aktiviteter du ikke finner maken til noe annet sted.  

 

Vi ligger strategisk plassert mellom Trondheim i nord og Oslo i sør, med gratis parkering under hele oppholdet for buss eller bil.

I tillegg  har vi vår egen togstasjon på Dovrebanen 250 m fra hotellet; Hunderfossen Stasjon 

 

Eventyrlig hotell med plass for alle – Hunderfossen Hotell og Resort egner seg spesielt godt for kurs, konferanse eller andre arrangementer med 5-150 deltagere. Det er fint plass til opptil 90 personer i enkeltrom der 40 personer bor i enkeltrom på hotellet, og 50 personer bor i enkeltrom på hytter og leiligheter.

 

Inviter medarbeiderne dine til en inspirerende konferanse på Hunderfossen, hvor historie, eventyr og tradisjoner møter moderne teknologi i naturskjønne, energi-givende omgivelser.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en prat eller visning, ingen arrangement er like.

Tlf: 61 27 40 00 eller på [email protected]