Prinsesse

Eventyrlige aktiviteter og opplevelser

400 meter fra hotellet ligger Hunderfossen Eventyrpark med mange aktiviteter både for nasjonale og internasjonale gjester. 

Eventyrslottet sommer
                Hunderfossen Eventyrslott

Vi tar dere gjerne med inn i Hunderfossen Eventyrslottet, Caprinos sitt siste verk med vakre utsmykninger og over 100 eventyrfigurer samlet. Dette er en eventyrferd i datastyrte vogner hvor dere hører kortversjoner av eventyrene. 

 

Trollfallet
                           Trollfallet

Som seg hør og bør har det flyttet inn store troll i Eventyrslottet, høyt oppe i tårnet. Og jammen har de ikke stjålet en prinsesse som sitte fanget i ett av tårnene. Vi lister oss inn..... og klarer du som Askeladden å redde henne, eller ramler du lang ned i Trollgropa. Eventyrlig morsomt for voksne og passer godt som oppladning til middag i Trollsalen.

 

Kongen og dronninga i Eventyrgrotta
               Ivo Caprinos Eventyrgrotte

Stemningsfullt gjensyn med gamle kjente fra Caprinos eventyrfilmer. Vakre tablåer med scener fra Syvende far i huset, Reve enka og mange flere. Eventyrgrotta ligger under verdens største troll og er inngangen til Norges mest unike restaurant Trollsalen, helt innerst i grotta. Vi serverer gjerne en aperitiff før middag på veg gjennom grotta. 

 

Ivo Caprinos Supervideograf
Ivo Caprinos Supervideograf

Opplev Norge på kryss og tvers over 5 lerreter med Ivo Caprinos egen teknikk. Fantastiske naturopplevelser fra hele landet med vakker musikk til.  Kan også brukes som spennende konferanselokale med plass til 124 personer og mulighet for flere.

Disse aktivitetene passer for alle grupper uansett størrelse og egner seg godt til å settes sammen til 2-3 aktiviteter før middag. Pris pr person pr aktivitet kr. 95,- for grupper under 30 personer tilkommer det et oppstartsgebyr.

 

 

 

 

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed