Høstferie på Hunderfossen

Høstferie

Vakre høstfarger og Gudbrandsdalslågen passerer under demningen på Hunderfossen, her kan dere tilbringe flere dager i høstferien. Dette er barnas ferie,  med høståpen Eventyrpark, gå inn til dyrene på Barnas Gård, vær med på aktivitetene på Norsk vegmuseum og besøk Norsk Kjøretøyhistorisk museum. Alt dette kan dere oppleve i nærheten og i gangavstand fra hotellet. 

Vi har også sykler til utleie om dere ønsker å sykle over til Hafjell Bike Park og ta gondolen opp, der finner dere en hinderløype og en restaurant med fantastisk utsikt. Jorekstad Fritidsbad, Lillehammer sentrum og Maihaugen ligger bare 15 minutter unna.

Hunderfossen Hotell & Resort ønsker barna velkommen med overraskelse ved innsjekk, kanskje har noen har trollet på hotellrommet og vi har stor lekeplass ute. Vi har et troll til barneaktivitør på ettermiddagene som har aktiviteter ute og inne for barna. Det knitrer og varmer fra peisen i resepsjonen hvor det er et utvalg av brettspill for hele familien dere kan låne. Fossekroa er åpen hver dag med sin lune stemning, levende lys og fyr i peisen. Det er egen legokrok og noen ganger kommer Buldre og hilser på.

Vi har gode høstferie-tilbud, ta en kikk på bestill-knappen.