Snøhotell

Hunderfossen Snøhotell

Eventyrlige isskulpturer, senger av snø og sparktransport. I Hunderfossen Snøhotell blir vinternatten helt magisk.

Endelig kan vi igjen åpne for overnatting i Skandinavias sydligste snøhotell. Vegg i vegg med Norges største iskatedral kan dere overnatte trygt i suiter for 6 personer i Hunderfossen Snøhotell. Blant vakre isskulpturer og magisk vinterstemning blir natten i snøhotellet en opplevelse dere sent vil glemme. Opplevelsen inkluderer inngang til VinterTrollnatt  middag og frokost på Hunderfossen Hotell, sparktransport, en isdrink i Kong Valemons Isbar og egen leilighet med privat sauna, badekar og badekåper.

Hunderfossen Snøhotell

Hvor ligger Hunderfossen Snøhotell?

Snøhotellet ligger like ved det vakre Eventyrslottet. Kun 5 min fra Hafjell, og 15 min fra Lillehammer sentrum. Inne i Vinterparken kan dere også oppleve magisk belysning, eventyrlig underholdning og vakker iskunst.

Hvordan er vinternatten i snøhotellet?

Temperaturen inne i snøhotellet er stabil gjennom hele vinteren, selv om været svinger utenfor. Temperaturen ligger på ca. -5 grader. Snøen demper alle lyder, så når du legger deg ned i soveposen vil dere kun oppleve den magiske stemningen inne i vårt eventyrlige snøhotell. Her sover dere godt i en seng på reinskinn med myke puter og ekstremsovepose som tåler inntil -30 grader. En nattvert tar dere med på sparktur fra Hunderfossen Hotell & Resort til Snøhotellet. Nattverten leser godnatt eventyr før sengetid og er tilgjengelig hele natten.
En overnatting i snøhotellet passer for voksne og barn over 8 år. Perfekt for familier, vennegrupper, kollegaer eller par som er på jakt et er helt spesiell overnatting.

Kong Valemons Isbar
Hunderfossen_Isbar

Snøhotellet har også egen isbar med kalde og varme drinker. Hva med en isdrink i isglass, eller en varmende gløgg? Når dere overnatter i snøhotellet følger det med en isdrink i Kong Valomons Isbar.

Norges største iskatedral

Hunderfossen Iskatedral
Ved snøhotellet finner dere også vår majestetiske Iskatedral. Her kan dere nyte fullstendig stillhet, og flott utsmykning i is og snø. Artister og snø- og iskunst varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene. Visste du at man faktisk kan gifte seg i iskatedralen? Her går drømmen om et eventyrlig vinterbryllup i oppfyllelse.

For mer info om bryllup i Iskatedralen ta kontakt på +47 61 27 40 00 – [email protected]

Overnattingspakke med overnatting i Hunderfossen Snøhotell inkluderer:

 

  • Inngang til Vinterparken
  • Egen leilighet som kan disponeres fra 16:00 ankomstdag og til 12:00 avreisedag
  • Velkomstgave i form av en kurv med kakao, kaffe, te, solbærtoddy og tiara/krone til barn
  • Gulasjsuppe med nystekt brød. Barn kan få pannekaker med sukker og syltetøy. Drikke ikke inkludert
  • Tur med spark til og fra snøhotellet
  • Isdrink i isbaren på Hunderfossen Snøhotell
  • Eventyrlesing
  • Egen nattevert som er tilgjengelig under hele oppholdet i Snøhotellet
  • Overnatting i Hunderfossen Snøhotell Frokost på Fossekroa

 
Grunnpris for enkeltrom eller for 2 personer i dobbeltrom kr. 9.300,-. Tillegg pr. person kr. 990, for barn og 1490,- for ekstra voksne (ikke anbefalt for barn under 8 år)
 
For grupper over 10 personer har vi egne priser og program. Kontakt oss for mer informasjon på [email protected]


Book Snøhotell pakke