Jul-Barnas-Gard

Jul på Barnas Gård

Barnas Gård ligger i kort gangavstand til Hunderfossen Hotell. I desember steller fjøsnissen til julehygge på gården, og dyrene er glade for å få besøk igjen. Legg bort stress og mas, og ta med deg barna på en koselig juleopplevelse på Barnas Gård.

 

Åpningstider 2020:
Advent:  5.-6.des og 12.-13.des 
Romjul: 29.- 30.des

 

OBS: KUN FORHÅNDSALG AV BILLETTER – www.barnasgard.no
 

Nærhet til gårdsdyr er ikke hverdags for de fleste lenger, da er det fint å ha noen erfarne fjøsnisser som kan hjelpe til å bli kjent med dyrene. Med over hundre dyr og fugler på gården er det dyr nok til alle som vil kose, mate eller klappe. I tillegg til de fleste norske husdyr gården også esel og emu. De er kanskje av det mer eksotiske slaget, men med røde sløyfer og snø på nebb og mule, så glir de rett inn den norske julen. 

I hjorteskogen kan man mate tamme hjort og dåhjort fra hånda. Det ryktes at det har blitt endel julekortmotiver fra gjestene i hjorteskogen i tidligere år.

Gården er pyntet til jul, alle dyrene har fått juletrær og julepynt i innhegningene og husene sine. Nissemor koker opp store mengder med risengrynsgrøt til sultne gjester, og smånissene har kaninkosepark i høylåven. Det bugner av ekte nisser og julestemning!

Fjøsnissen oppforderer folk til å sette av tid til hverandre og gjøre ting sammen i jula. 

Jul på Barnas Gård Hunderfossen passer for alle!

 

Jul på BArnas Gård

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed