Juletre i resepsjonen

Juleferie

Velkommen til vintereventyrlig juleferie 2019 på Hunderfossen Hotell & Resort. Hos oss kan dere bo inne på hotellet og komme til dekket bord og fyr på peisen, eller dere kan samle familien i en av våre komfortable selvhushold helårs hytter og leiligheter. Inne er det julepyntet hotell og ute er det vinterkledd skog. Vi har stor gratis parkering eller dere kan ta toget til Hunderfossen Stasjon som ligger 250 meter fra hotellet.  Fossekroa er åpen hver kveld med variert julemeny med tradisjoner fra Gudbrandsdalen.

På Hunderfossen er det også i julen mange aktiviteter for store og små. Gratis skibuss til Hafjell Alpinsenter og til langrennsløypene på Hafjelltoppen, eller dere kan gå til Barnas Gård og Norsk Vegmuseum. Har dere lyst på en annerledes opplevelse kan dere gå opp til Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane for å prøve en firerbob eller en mer snill bobrafting.  15 minutter unna ligger Lillehammer by, Jorekstad Fritidsbad og Maihaugen.

Vår barneaktivitør kommer hver ettermiddag, lager leker og aktiviteter sammen med barna. Ute har vi sparker som er en morsom aktivitet for hele familien, inne er det brettspill, legokrok og barnekino.

Ta en kikk på våre sider opplevelser for flere aktiviteter i nærområdet.

Julebilde inngang hotelletBuldre med julelueSpark ved bålKanefart GSHulder fyrer i peisen

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed