Brudepar ved utgang til snøhotell

Når eventyr blir virkelighet

Hunderfossen er Norges mest unike destinasjon for ditt vinterbryllup. Med Hunderfossen Vinterpark som ramme rund Iskatedral og snøhotellet, er stemningen magisk for brudeparet og gjestene. Opplev snøen og høytidsstemningen i hest og slede ved foten av Gudbrandsdalen på veg til ett av ditt livs største øyeblikk. Hunderfossen iskatedral og snøhotell er smykket med isskulpturer og tablåer i snø- og iskunst, som er magisk lyssatt. Stemningen kan nesten ikke settes ord på, det er som i en drøm. Og eventyret bare fortsetter…..

Sommerbryllup med seremoni i slottshagen foran Eventyrslottet eller på Kongsgården i Hunderfossen Eventyrpark. Om du drømmer om et tradisjonelt sommerbryllup, bondebryllup eller middelalderbryllup vil dere finne den rette stemningen i disse helt spesielle omgivelsene. Kom kjørende til seremonien i brudepyntet hestevogn med Hunderfossen-trollet og Gudbrandsdalslågen som kulisse bak de ventende gjestene. Og eventyret bare fortsetter...….   

...med eventyrferd i slottet får gjestene mens dere fotograferes. Aperitiff og gjensyn med gamle kjente i eventyrgrotta på vei til bords i et av verdens mest unike restauranter hvor seks store troll holder taket oppe..

Det er en stor ære å være vertskap for bryllup og det er viktig for oss at dere blir godt ivaretatt. På Hunderfossen har vi mye erfaring og tilrettelegger for brudepar som vil ha noe helt unikt. Ingen bryllup er like og alt vil være planlagt fra dere kommer til hotellet til dere reiser hjem, lykkelige og gifte.

Hunderfossen Hotell & Resort har i tillegg til Trollsalen Restaurant som ligger i eventyr- og vinterparken, også særegne og trivelige selskapslokaler på Hunderfossen Hotell & Resort.

Prisene går ut i fra grunnpakker på 30 pers; et alternativ for Trollsalen og alternativer for hotellet. Blir dere flere enn 30 gjester følger pris pr pers.

 

Velkommen til en eventyrlig feiring av en av livets største begivenheter!