Snøhotellet 3 senger

Praktisk informasjon- Hunderfossen Snøhotell

Rett ved siden av magiske Soria Moria Eventyrslott i Hunderfossen Vinterpark ligger Skandinavias sydligste Snøhotell! Dette unike hotellet ligger i eventyrlige omgi­velser ca. 20 minutters kjøretur fra Lillehammer sentrum, og 2,5 timers kjøretur fra Oslo. 

Alt eksteriøret er laget av is og snø, både rommene, skulpturene og til og med glassene i isbaren. Hotellet har 6 sengeplas­ser, og består i år av 1 suite. I tilknytning til Snøhotellet ligger det en Isbar og en Iskatedral. Iskatedralen er ofte brukt til brylluper, selskaper og andre arrangementer. 

Temperaturen i Snøhotel­let ligger på ca -5 grader. Rommene i Snøhotellet inneholder kun det viktigste du behøver for å sove en natt ute. For å gi deg en best mulig opplevelse har vi lagt til rette for en mest mulig komfortabel natt. Reinskinn, madrasser, ekstremsovepo­se og puter vil holde deg varm og komfortabel gjennom natten. Soveposen og puten oppbevares inne i hovedhuset inntil du går og legger deg, slik at de er varme til du skal sove. 

Når man sover i Snøhotellet, anbefaler vi ullundertøy, en be­hagelig lue og tynne ullhansker. Klær til å sove i må du selv medbringe til oppholdet. Det er toaletter og omklednings­rom rett ved siden av Snøhotellet. Her vil du kunne låse inn evnt. verdisaker/ting du ikke kan ta med inn. Nattverten holder til rett innenfor skifterommet og vil være tilgjengelig for deg hele natten dersom du lurer på noe. 

Praktisk info:

Innsjekk skjer i resepsjonen på Hunderfossen Hotell & Resort fra kl. 16:00 ankomstdag.
Egen leilighet: I tillegg til egen suite i Hunderfossen Snøhotell, får dere også deres egne leilighet som kan disponeres fra kl. 16:00 ankomstdag til 12:00 avreisedag. Leiligheten inneholder 3 soverom, bad med egen sauna og badekar, stue og fult utstyrt kjøkken med sitteplasser. Leie av badekåper er inkludert i prisen. 
Velkomst:Vi setter også inn en velkomsthilsen i form av en kurv med te, kakao, kaffe, solbærtoddy, tiara/kroner til barn og inngangsbilletter til Hunderfossen Vinterpark.
Hunderfossen VinterTrollnatt: Åpner kl. 18:00 - VinterTrollnatt er en aften med 4 ulike forestillinger, med lun humor for store og små, og avsluttes ca 19:45.
Bagasje: I resepsjonen får hver enkelt gjest også utdelt en Bergans ryggsekk. Her legger du ting som er nødvendig for deg for å kunne overnatte 400 meter unna bagasjen din. Den resterende bagasjen settes i leiligheten deres. Det er små oppbevaringsbokser ved Snøhotellet der du kan legge fra deg telefon og kamera. 
Bespisning: Gulasjsuppe med nystekt brød serveres på Hunderfossen Hotell & Resort fra 16:30-21:00, barn får pannekaker med sukker og syltetøy. 
Husk å gi beskjed på forhånd dersom dere har allergier eller er vegetarianere. 
Oppmøte: Alle som skal overnatte i Snøhotellet samles i resepsjonen på Hunderfossen Hotell & Resort kl 22:30 for felles sparktur opp til Snøhotellet. Dette er en tur på ca 400 meter. 
Nattverten informerer om overnatting i Snøhotellet og følger dere dit. 
Ved ankomst Snøhotellet blir det servert en is-drink og nattverten leser eventyr til alle gjestene samlet, før dere går til sengs. 
Felles vekketid for Snøhotellets gjester er kl. 07.30 morge­nen etter, etterfulgt av sparktur ned til Hunderfossen Hotell & Resort 
Frokost serveres i Fossekroa Restaurant på Hunderfossen Hotell & Resort.