Aktiv sport og ake

Sportsgrupper

Hunderfossen Hotell & Resort ligger midt i et eldorado av treningsmuligheter og sportsarenaer.  Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane ligger 2 minutter unna, det er 5 minutter til Hafjell Alpinsenter og Hafjell Bike Park. I tillegg er det 300 km langrennsløyper på toppen av Hafjell, hvor en enten kan kjøre bil, ta gratis skibuss eller gondolen før en kan spenne på seg skiene. 

Vi har lagt til rette for at sports- og treningsgrupper skal få et godt og nyttig opphold hos oss, slik at også foreldre, trener og støtteapparat skal få en bedre logistikk.

Overnatting i ulike kategorier med alt fra velutstyrte helårshytter/leiligheter og hotell-ulike trenings-/konkurranseopphold krever ulik innkvartering.  Når en skal delta på ulike cuper/konkurranser med fotball eller håndballag kan overnatting i leilighetsbygg med 48 senger være helt perfekt, sosialt, kan lage felles måltider og alle er samlet etter konkurransene. Skal en konkurrere i singel bob eller utfor i alpint, kan det hende at en skal ha eget soverom inne på hotellet eller i en storhytte.  

Vi har tilgjengelige prepperom for langrenn, alpint, bob- og aking, låsbare rom for sykler og annet sportsutstyr.

Vårt kjøkken har i sammen med ernæringsfysiolog satt sammen en meny med riktige kosthold og byggeklosser for idrettsutøvere. Våre sportsbuffeter har en meny som rullerer over 14 dager, slik at sportsgruppene får variert mat selv under lengre opphold. 

På hotellet har vi flere lokaler som kan benyttes til fysioterapi, videoanalyse, gjennomgang og taktikkprat.

Det er tilgang på vaskemaskin og tørketrommel om oppholdet blir lengre enn en langhelg.

Ta kontakt for å få priser på våre ulike sportspakker.

Tel: 61 27 40 00 mail: [email protected]

Treningssamling                                                                Aktiv alpint   Fotball