Fossekroa

Store og små markeringer med den gode atmosfæren som ramme rundt ditt arrangement

Jubileer, bursdager, livets begivenheter, kick-off, lanseringer, sommerfester, julelunsj eller julebord og andre personalfester – året består av mange store og små feiringer. Hunderfossen med Fossekroa og Trollsalen har lange tradisjoner med å arrangere selskap, helt fra den tiden gjester valfartet for å se på utbyggingen av Hunderfossen Kraftverk i Gudbrandsdalslågen, på begynnelsen av sekstitallet.

Fremdeles er vi vertskap store og små selskaper gjennom hele året. Med våre lune selskapslokaler, tradisjonsrike matretter med sesongens råvarer levert fra Gudsbrandsdalen, utvalgte gode drikker både fra nabolaget og langveisfarende servert i en fantastisk atmosfære, er det enkelt å få den perfekte rammen rundt ditt arrangement.

Våre trivelige selskapslokaler rommer alt fra 10 til 154 personer, og passer utmerket til de fleste selskap for familier, vennegrupper, foreninger, idrettslag og bedrifter. Vi har Fossekroa med tilhørende lokaler i tradisjonell gudbrandsdalstil. Hjemmekoselig atmosfære preger interiøret i alle våre «7 stuguer» på hele Hunderfossen Hotell & Resort.  I tillegg har vi Trollsalen som er en av Norges mest spektakulære restaurant bygget i stein med 6 gigantiske troll som holder taket oppe og med eventyrtablåer i veggene som dekor.

Velkommen til visning og velg det lokalet som passer best for ditt arrangement, og vi sørger for at dere kommer til et festpyntet bord.

Vi hjelper dere med planleggingen, og skreddersyr gjerne et opplegg for dere.