Tradisjonsrike lokaler

Her kan du og dine nyte godt selskap, og et bedre måltid. 

Peis Fossekroa

Lokale råvarer

Sunn og god mat for store og små.

Mat og drikke

Trollsalen Restaurant

En av Norges mest spesielle restauranter

Trollsalen-Restaurant-mat-drikke

Mat & drikke

I Gudbrandsdalen er det lange mattradisjoner med rause, mettende porsjoner, og en kaffetår med biteti hører med. Vårt kjøkken bruker lokale råvarer og har fokus på sunn, god mat for både store og små.

I  våre tradisjonsrike lokaler med miljø og sjel fra Gudbrandsdalen, finner dere roen blant antikviteter og knitrende peisved. Her kan du og dine nyte godt selskap, og et bedre måltid. 

I sommerferien er Fossekroa åpen hver dag mellom 17:00 - 21:00. Der er det lagt vekt på en meny med lokalmat for vegfarende og at det skal være godt å lande her etter en lang dag. Mens de voksene spiser kan barna se kino eller leke på det fine uteområde vårt. Resten av året er Fossekroa, hotellets spisestugu hvor vi serverer måltider til våre bestilte grupper. 

Den sagnomsuste Trollsalen, ligger innerst i Ivo Caprinos eventyrgrotte og er åpen hver dag i Hunderfossen Eventyrpark sin hovedsesong mellom 12:00 - 18:00. Resten av året er Trollsalen, festsalen for Hunderfossen Hotell & Resort, når vi har selskaper eller Eventyrbryllup.