Velkommen til Hunderfossen

5 min fra Hafjell

Hunderfossen Hotell

Besøk Hunderfossen Vinterpark

Åpner 5. februar 2021

Hunderfossen Vinterpark

Hafjell Alpinsenter

Kun 5 min med bil. Vi har gratis skibuss!

Hafjell Alpinskisenter

Eventyrlig vinterstemning

Vi har utlån av spark og akebrett!

Vinterstemning ved Svanesjøen

Velkommen til Hunderfossen Hotell

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell Alpinsenter og 15 minutter fra Lillehammer. 
Vi har egen togstopp på Dovrebanen, og gratis skibuss for hotellets gjester hver dag i vintersesongen.

Vi har snø og supre forhold om dagen. Mer magisk blir det ikke! Her på hotellet kan dere låne spark, akematter og akebrett, og vi har tråkket opp akebakke som dere alle kan få prøve!  

Kort vei til nye eventyr!

Les mer
Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark

Bare 400 meter fra Hunderfossen Hotell & Resort ligger Hele Norges Eventyrpark, med mer enn 60 attraksjoner. Prøv familieraftingen i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino`s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv det populære småbarnsområdet og lekehuset for de minste, se Den Lille Prinsen i 4D, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, kappspis med trollene i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og mye mye mer. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter- aktiviteter for hele familien kanskje er ikke en dag nok? Billetter må forhåndsbestilles på https://hunderfossen.no/

@hunderfossenhotell

Tilbakeblikk til Hunderfossen Iskatedral 2020 😍Årets iskatedral er snart klar og vi gleder oss veldig til å vise dere!💙 #hunderfossenTa med familien på gårdsbesøk i romjulen🎄❤️ @barnasgaard har åpent 29. og 30. desember kl 10-16. Vi har ledige rom og hytter🥰Det snør, det snør ❄️ Vi har åpent fra 27. desember for jule- og nyttårsfeiring. Her er det god plass til å feire med venner og familie i trygge omgivelser ❤️Afternoon Tea hos @lysakergjestgiveri 💛 Fortsatt noe ledig før jul!😊 Bordbestilling: lysaker@hunderfossen.noTrygg og trivelig farsdag hos @lysakergjestgiveri 💛 Alle fedre får halv pris på kjøkkensjefens anbefaling søndag 8/11:
Gresskarsuppe,
Entrecote med gresskarpuré og høstens grønnsaker, og crème brûlée til dessert 😋

Vi har begrenset plasser med god avstand til andre gjester. Bestill bord på 61 27 40 00.Endelig fredag💛 @lysakergjestgiveri holder åpen kafé lørdag og søndag 12-16. Velkommen innom for lunsj, middag, kaker og kaffe.😊 #lysakergjestgiveri #hunderfossen #hafjellVi holder @lysaker_gjestgiveri  åpent i helgen og serverer lunsj, middag, kaffe og kaker. Åpent mellom 12-16. Vi håper vi ser deg 🌸V E L K O M M E N 🌸I helgen har vi gleden av å være vertskap for 2 konfirmasjoner 🌸Vi gratulerer ❤️❤️#hunderfossenhotellogresort #hunderfossen #konfirmasjon

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed