Idylliske omgivelser

Vi har svanebåter, minigolf og aktiviteter for hele familien.

Svanesjøen

Opplev høsten i Eventyrriket

Hunderfossen Eventyrpark holder åpent lørdag og søndag uke 39 og 40

Hunderfossen Eventyrpark sommerferie

Eventyrparkens elleville nyhet

Reodor Felgens Hyperakselerator

Hyperakseleratoren-aarets-nyhet

Høstferie i Eventyrriket

Barnas Gård Hunderfossen holder åpent lørdag og søndag uke 39, 40 og 41.

Barnas Gård Hunderfossen

Velkommen til Hunderfossen Hotell

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell og 15 minutter fra Lillehammer. 

Vi har rimelige hotellrom, hytter og leiligheter. Overnatting midt i eventyrriket, i gangavstand fra Hunderfossen Eventyrpark og Barnas Gård Hunderfossen.

Besøk oss i høstferien og opplev Eventyrriket i høstdrakt.

Kort vei til nye eventyr!

Our Instagram

Ta med familien på en runde minigolf i helgen. ⛳️Vi har åpent fredag og lørdag kl 17-21. ☀️ Kr 100,- for hele familien. #hunderfossenSommeren er ikke over helt enda💛 #hunderfossenhotellEventyr, bading og masse aktiviteter for store og små☀️ Hvem tar du med deg på eventyr i sommer?😊 #hunderfossenSola skinner i Eventyrriket ☀️☺️ Vi har egen lekeplass, svanesjø (med svanebåter) og minigolf, rett utenfor døren. #hunderfossenBadevær til helgen!🤩☀️ Noen andre som gleder seg?🙋‍♀️🙋‍♂️🙋 #hunderfossen17. mai på Hunderfossen🇳🇴 I tradisjon tro åpner vi Fossekroa for middagsservering på 17. mai. I år holder også @barnasgaard åpent 16. og 17. mai! Link i bio for mer info. Velkommen til oss for en 17. mai-feiring med god mat og aktiviteter for hele familien!🇳🇴Vi gleder oss til nye sommereventyr!☀️ Velkommen til hotellet med egen Eventyrpark 😄👑 #hunderfossenNår eventyr blir til virkelighet 💙 Vinterbryllup i Hunderfossen Iskatedral 😍❄️ Takk til våre samarbejdspartnere @brudehusethamar og @bergamot_blomsteratelier 💙 #hunderfosseniskatedral #vinterbryllup

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed