Opplev eventyrriket på vinteren

Kun 5 min fra Hafjell

Hunderfossen hotell Vinterferie

Kurs, møter firmamiddag

Hunderfossen kurs og konferanse

Hunderfossen Iskatedral

Åpner februar 2022

Hunderfossen Iskatedral

Hunderfossen Vinterpark

Februar 2022

Hunderfossen Vinterpark

Velkommen til Hunderfossen Hotell

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell og 15 minutter fra Lillehammer. 
Vi har rimelige hotellrom, hytter og leiligheter. Overnatting midt i eventyrriket, i gangavstand fra Hunderfossen Vinterpark og Barnas Gård Hunderfossen.

Kort vei til nye eventyr!


Vi forholder oss til nasjonale retningslinjer og tiltak for smittevern. Les mer om våre smitteverntiltak her.

@hunderfossenhotell

Afternoon Tea på @lysakergjestgiveri på @norskvegmuseum. Nye eksklusive muligheter første helgen i desember 💫🥂🫖
#hunderfossenhotellogresort #lysakergjestgiveri #afternoontea #norskvegmuseum #norskkjøretøyhistoriskmuseumÅ så glade vi blir når vi får brudepar på besøk igjen. ♥️De skal prøvesmake meny for den store dagen i februar sammen med vår flinke F&B manager Torill 😍Skal du gifte deg snart? 👰🤵‍♂️#hunderfossenhotellogresort #hunderfossen #hunderfosseniskatedral #trollsalenrestaurant #bryllup #kjærlighetVi gratulerer våre konfirmanter med dagen 🇳🇴 Vi er vertskap for hele 5 konfirmasjonsselskaper i dag og er i ekstase over å endelig kunne drifte uten restriksjoner 🇳🇴🎉🎉#hunderfossen #hunderfossenhotellogresort #konfirmasjon #gratulerermeddagen #vertskapTa med familien på en runde minigolf i helgen. ⛳️Vi har åpent fredag og lørdag kl 17-21. ☀️ Kr 100,- for hele familien. #hunderfossenSommeren er ikke over helt enda💛 #hunderfossenhotellEventyr, bading og masse aktiviteter for store og små☀️ Hvem tar du med deg på eventyr i sommer?😊 #hunderfossenSola skinner i Eventyrriket ☀️☺️ Vi har egen lekeplass, svanesjø (med svanebåter) og minigolf, rett utenfor døren. #hunderfossenBadevær til helgen!🤩☀️ Noen andre som gleder seg?🙋‍♀️🙋‍♂️🙋 #hunderfossen

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed