Velkommen til Hunderfossen

5 min fra Hafjell

Hunderfossen Hotell

Besøk Hunderfossen Vinterpark

Åpner 5. februar 2021

Hunderfossen Vinterpark

Hafjell Alpinsenter

Kun 5 min med bil. Vi har gratis skibuss!

Hafjell Alpinskisenter

Eventyrlig vinterstemning

Vi har utlån av spark og akebrett!

Vinterstemning ved Svanesjøen

Velkommen til Hunderfossen Hotell

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell Alpinsenter og 15 minutter fra Lillehammer. 
Vi har egen togstopp på Dovrebanen, og gratis skibuss for hotellets gjester hver dag i vintersesongen.

Vi har snø og supre forhold om dagen. Mer magisk blir det ikke! Her på hotellet kan dere låne spark, akematter og akebrett, og vi har tråkket opp akebakke som dere alle kan få prøve!  

Kort vei til nye eventyr!

Les mer
Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark

Bare 400 meter fra Hunderfossen Hotell & Resort ligger Hele Norges Eventyrpark, med mer enn 60 attraksjoner. Prøv familieraftingen i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino`s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv det populære småbarnsområdet og lekehuset for de minste, se Den Lille Prinsen i 4D, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, kappspis med trollene i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og mye mye mer. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter- aktiviteter for hele familien kanskje er ikke en dag nok? Billetter må forhåndsbestilles på https://hunderfossen.no/

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed