Opplev eventyrriket på vinteren

Kun 5 min fra Hafjell

Hunderfossen hotell Vinterferie

Festmiddag og julebord

Hunderfossen hotell julebord

Hunderfossen Iskatedral

Åpner februar 2022

Hunderfossen Iskatedral

Hunderfossen Vinterpark

Åpner februar 2022

Hunderfossen Vinterpark

Velkommen til Hunderfossen Hotell

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell og 15 minutter fra Lillehammer. 
Vi har rimelige hotellrom, hytter og leiligheter. Overnatting midt i eventyrriket, i gangavstand fra Hunderfossen Vinterpark og Barnas Gård Hunderfossen.

Kort vei til nye eventyr!


Nasjonale smittevernsrestriksjoner er nå opphevet. Vi ber likevel våre gjester om å opprettholde god håndhygiene og avstand til andre.

Les mer
Nissejenta

Jul på Barnas Gård

Ta ett lite avbrekk i julestria og kom på besøk til Hunderfossen Hotell og Barnas Gård. Å la barn få bli kjent med den norske fjøsnissen som steller på gården, og passer på dyrene synes vi er fin måte å formidle norske juletradisjoner på. Nærhet til dyr er ikke hverdags for de fleste lenger, så vi prøver å la alle som besøker oss få ta på og bli kjent med dyrene, så da er det fint å ha noen fjøsnisser som kan hjelpe til. Med over hundre dyr på gården er det dyr nok til alle som vil kose, mate eller klappe. I tillegg til de fleste norske husdyr er esel og emu kanskje av det mer eksotiske slaget, men med røde sløyfer og snø på nebb og mule, så glir de rett inn den norske julen. I hjorteskogen kan man klappe og mate tamme hjort og dåhjort fra hånda. Det ryktes at det har blitt endel julekortmotiver fra våre gjester i hjorteskogen i tidligere år. Gården er pyntet til jul, alle dyrene har fått juletrær og julepynt i innhegningene og husene sine, og nissemor har kokt opp store mengder med risengrynsgrøt til sultne gjester. Smånissene har juleverksted på nisselåven og kaninkosepark i høylåven. Det bugner av ekte nisser og julestemning! På stabburet kan man gå inn og se hvor fjøsnissene bor. Er man ekstra nysgjerrig kan man lese i dagboka til sjefsfjøsnissen om ting han har gjort og opplevd på gården den siste tiden. Dere bor i eventyrlige omgivelser på Hunderfossen Hotell. Her har vi 40 rom i forskjellig størrelse og frokost er inkludert i prisen.
Les mer
Jul peis ved Simenstugu

Julelunsj

Planlegger du årets julelunsj? Her får du tradisjonelt julebord med deilig julemat i Fossekroa, eller en 3-retters julemeny servert i eventyrlige Trollsalen Restaurant, vår unike restaurant som ligger inne i Hunderfossen Eventyrpark. Her blir dere med Askeladden på en eventyrlig reise på vei til bords i restauranten der taket blir holdt oppe av 6 gigantiske troll. Mer eventyrlig blir det ikke! Skal du planlegge julebord hvor dere ønsker å reise litt bort? Hunderfossen er lett tilgjengelig enten dere kommer nordfra eller sørfra. 5 minutter fra Hafjell Alpinsenter og 15 minutters kjøretur fra Lillehammer. Med 40 hotellrom og 30 leiligheter/hytter, og mulighet for selskaper på inntil 120 personer, er Hunderfossen Hotell & Resort en god arena for ditt julearrangement. Julebordsesongen hos oss starter allerede tidlig i november.

@hunderfossenhotell

Afternoon Tea på @lysakergjestgiveri på @norskvegmuseum. Nye eksklusive muligheter første helgen i desember 💫🥂🫖
#hunderfossenhotellogresort #lysakergjestgiveri #afternoontea #norskvegmuseum #norskkjøretøyhistoriskmuseumÅ så glade vi blir når vi får brudepar på besøk igjen. ♥️De skal prøvesmake meny for den store dagen i februar sammen med vår flinke F&B manager Torill 😍Skal du gifte deg snart? 👰🤵‍♂️#hunderfossenhotellogresort #hunderfossen #hunderfosseniskatedral #trollsalenrestaurant #bryllup #kjærlighetVi gratulerer våre konfirmanter med dagen 🇳🇴 Vi er vertskap for hele 5 konfirmasjonsselskaper i dag og er i ekstase over å endelig kunne drifte uten restriksjoner 🇳🇴🎉🎉#hunderfossen #hunderfossenhotellogresort #konfirmasjon #gratulerermeddagen #vertskapTa med familien på en runde minigolf i helgen. ⛳️Vi har åpent fredag og lørdag kl 17-21. ☀️ Kr 100,- for hele familien. #hunderfossenSommeren er ikke over helt enda💛 #hunderfossenhotellEventyr, bading og masse aktiviteter for store og små☀️ Hvem tar du med deg på eventyr i sommer?😊 #hunderfossenSola skinner i Eventyrriket ☀️☺️ Vi har egen lekeplass, svanesjø (med svanebåter) og minigolf, rett utenfor døren. #hunderfossenBadevær til helgen!🤩☀️ Noen andre som gleder seg?🙋‍♀️🙋‍♂️🙋 #hunderfossen

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed