Bading og vannlek

Hunderfossen Eventyrpark, gangavstand fra hotellet

Badeland-Hunderfossen-Hafjell

Idylliske omgivelser

Vi har svanebåter, minigolf og aktiviteter for hele familien.

Svanesjøen

Eventyrparkens elleville nyhet

Reodor Felgens Hyperakselerator

Hyperakseleratoren-aarets-nyhet

Planlegg sommerferien nå

Hunderfossen Eventyrpark åpner 22. mai

Hunderfossen Eventyrpark sommerferie

Velkommen til Hunderfossen Hotell

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell og 15 minutter fra Lillehammer. 

Vi har rimelige hotellrom, hytter og leiligheter. Overnatting midt i eventyrriket, i gangavstand fra Hunderfossen Eventyrpark og Barnas Gård Hunderfossen.

Kort vei til nye eventyr!

Les mer
Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark

Bare 400 meter fra Hunderfossen Hotell & Resort ligger Hele Norges Eventyrpark, med mer enn 60 attraksjoner. Prøv familieraftingen i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino`s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv det populære småbarnsområdet og lekehuset for de minste, se Den Lille Prinsen i 4D, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, kappspis med trollene i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og mye mye mer. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter- aktiviteter for hele familien kanskje er ikke en dag nok? Billetter må forhåndsbestilles på https://hunderfossen.no/

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed