Overnatting midt i eventyrriket

Hotellrom, hytter og leiligheter

Hunderfossen-hotell-overnatting-lillehammer

Høstferie i Eventyrparken

Hunderfossen Eventyrpark holder åpent lørdag og søndag uke 39 og 40

Hunderfossen Eventyrpark sommerferie

Eventyrparkens elleville nyhet

Reodor Felgens Hyperakselerator

Hyperakseleratoren-aarets-nyhet

Høstferie på Barnas Gård

Barnas Gård Hunderfossen holder åpent lørdag og søndag uke 39, 40 og 41.

Barnas Gård Hunderfossen

Hunderfossen Eventyrpark

I gangavstand fra hotellet

Hunderfossen-eventyrpark

Velkommen til Hunderfossen Hotell

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell og 15 minutter fra Lillehammer. 

Vi har rimelige hotellrom, hytter og leiligheter. Overnatting midt i eventyrriket, i gangavstand fra Hunderfossen Eventyrpark og Barnas Gård Hunderfossen.

Besøk oss i høstferien og opplev eventyrriket i høstdrakt.

Kort vei til nye eventyr!

Les mer
Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark

Åpent lørdag og søndag uke 39 og 40- husk å forhåndskjøpe billetter. Bare 400 meter fra Hunderfossen Hotell & Resort ligger Hele Norges Eventyrpark, med mer enn 60 attraksjoner. Prøv familieraftingen i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino`s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv det populære småbarnsområdet og lekehuset for de minste, se Den Lille Prinsen i 4D, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, kappspis med trollene i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og mye mye mer. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter- aktiviteter for hele familien kanskje er ikke en dag nok? Billetter må forhåndsbestilles på https://hunderfossen.no/
Les mer
Jul peis ved Simenstugu

Julebord 2021

Planlegger du årets julebord? Her får du tradisjonelt julebord med deilig julemat i Fossekroa, eller en 3-retters julemeny servert i eventyrlige Trollsalen Restaurant, vår unike restaurant som ligger inne i Hunderfossen Eventyrpark. Her blir dere med Askeladden på en eventyrlig reise på vei til bords i restauranten der taket blir holdt oppe av 6 gigantiske troll. Mer eventyrlig blir det ikke! Skal du planlegge julebord hvor dere ønsker å reise litt bort? Hunderfossen er lett tilgjengelig enten dere kommer nordfra eller sørfra. 5 minutter fra Hafjell Alpinsenter og 15 minutters kjøretur fra Lillehammer. Med 40 hotellrom og 30 leiligheter/hytter, og mulighet for selskaper på inntil 120 personer, er Hunderfossen Hotell & Resort en god arena for ditt julearrangement. Julebordsesongen hos oss starter allerede tidlig i november.

@hunderfossenhotell

Ta med familien på en runde minigolf i helgen. ⛳️Vi har åpent fredag og lørdag kl 17-21. ☀️ Kr 100,- for hele familien. #hunderfossenSommeren er ikke over helt enda💛 #hunderfossenhotellEventyr, bading og masse aktiviteter for store og små☀️ Hvem tar du med deg på eventyr i sommer?😊 #hunderfossenSola skinner i Eventyrriket ☀️☺️ Vi har egen lekeplass, svanesjø (med svanebåter) og minigolf, rett utenfor døren. #hunderfossenBadevær til helgen!🤩☀️ Noen andre som gleder seg?🙋‍♀️🙋‍♂️🙋 #hunderfossen17. mai på Hunderfossen🇳🇴 I tradisjon tro åpner vi Fossekroa for middagsservering på 17. mai. I år holder også @barnasgaard åpent 16. og 17. mai! Link i bio for mer info. Velkommen til oss for en 17. mai-feiring med god mat og aktiviteter for hele familien!🇳🇴Vi gleder oss til nye sommereventyr!☀️ Velkommen til hotellet med egen Eventyrpark 😄👑 #hunderfossenNår eventyr blir til virkelighet 💙 Vinterbryllup i Hunderfossen Iskatedral 😍❄️ Takk til våre samarbejdspartnere @brudehusethamar og @bergamot_blomsteratelier 💙 #hunderfosseniskatedral #vinterbryllup

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed