Hunderfossen Hotell

Velkommen til eventyrriket Hunderfossen

Ta et avbrekk fra hjemmelivet! 

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell Alpinsenter og 15 minutter fra vinterbyen Lillehammer. Vi har egen togstopp på Dovrebanen, og gratis skibuss for hotellets gjester hver dag i vintersesongen.

Vi har utleie av hotellrom, hytter og leiligheter.  

Kun 25 minutters biltur unna ligger det vakre Øyerfjellet, med milevis av skiløyper tilgjengelig. Kvitfjell Alpinanlegg ligger 50 minutter unna og Skeikampen Alpinanlegg ligger 40 minutter unna med bil. 

HUSK! Å booke heiskort i god tid. Pga corona-situasjonen er det i år begrenset antall kort hver dag, slik at det lønner seg å være tidlig ute. Heiskort selges kun direkte på alpinanleggenes nettsider. Her kan du booke heiskort i Hafjell alpinsenter : https://www.hafjell.no/bestill/heiskort Åpningstidene til Hafjell Alpinsenter finner du her : https://www.hafjell.no/apningstider 

Vi har snø og supre forhold om dagen. Mere magisk blir det ikke! Her på hotellet kan dere låne spark, akematter og akebrett, og vi har tråkket opp akebakke som dere alle kan få prøve!  

Ring oss gjerne for en prat. Vi håper vi ser dere hos oss i vinter!

Hunderfossen Vinterpark - Eventyrslottet

Hunderfossen Vinterpark

En uforglemmelig helaftens vinterdrøm for hele familien, med troll, eventyr, snø og is. Opplev ny spektakulær snø- og iskunst, formgitt av profesjonelle iskunstnere. Fornøyelig underholdning, hest og slede, iskatedral, snøhotell med isbar, snøsklier, minisnøscootere, ballrom i is, radiobiler og innendørs eventyrattraksjoner. Lekker utendørs belysning, varmende bålpanner og herlig servering. Troll og eventyr i Ivo Caprinos Eventyrgrotte og Eventyrslottet. Skumle troll og magekil i Trollfallet. Kvelden avsluttes med stort fyrverkeri – akkompagnert av Edvard Grieg.
Les mer
Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark

Bare 400 meter fra Hunderfossen Hotell & Resort ligger Hele Norges Eventyrpark, med mer enn 60 attraksjoner. Prøv familieraftingen i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino`s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv det populære småbarnsområdet og lekehuset for de minste, se Den Lille Prinsen i 4D, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, kappspis med trollene i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og mye mye mer. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter- aktiviteter for hele familien kanskje er ikke en dag nok? Billetter må forhåndsbestilles på https://hunderfossen.no/
Les mer

Her er vi!

Klikk her for vegbeskrivelse.