Brud opp trappen til Hunderfossen Iskatedral

Brudebukett

Se iskatedral gjennom liten mann

Hårpynt brud

isdrink

Brudepar utgang snøhotell

Eventyrbryllup

Hunderfossen er Norges mest unike destinasjon for ditt vinterbryllup.


Med Hunderfossen Vinterpark som ramme rundt Iskatedralen og snøhotellet, er stemningen magisk for brudeparet og gjestene. Opplev snøen og høytidsstemningen i hest og slede ved foten av Gudbrandsdalen, på veg til ett av ditt livs største øyeblikk.
Hunderfossen iskatedral og snøhotell er smykket med isskulpturer og tablåer i snø- og iskunst,
som er magisk lyssatt. Stemningen kan nesten ikke settes ord på, det er som i en drøm.

 

Mens dere fotograferes, får gjestene mulighet til å være med på eventyrferd i Eventyrslottet. Deretter følger aperitiff og gjensyn med gamle kjente karakterer i eventyrgrotta på vei til bords i en av verdens mest unike restauranter, hvor seks store troll holder taket oppe.

 

Vi tilbyr også sommerbryllup med seremoni i slottshagen foran Eventyrslottet, eller på Kongsgården i Hunderfossen Eventyrpark.
Om du drømmer om et tradisjonelt sommerbryllup, bondebryllup eller middelalderbryllup vil dere finne den rette stemningen i disse helt spesielle omgivelsene.
Kom kjørende til seremonien i brudepyntet hestevogn, med Hunderfossen-trollet og Gudbrandsdalslågen som kulisse bak de ventende gjestene. 

 

Det er en stor ære å være vertskap for bryllup, og det er viktig for oss at dere blir godt ivaretatt.  På Hunderfossen har vi mye erfaring, og tilrettelegger for brudepar slik at dere får noe helt unikt.  Ingen bryllup er like, og alt vil være planlagt fra dere kommer til hotellet til dere reiser hjem, lykkelige og gifte.

 

Hunderfossen Hotell & Resort har i tillegg til Trollsalen Restaurant som ligger i eventyr- og vinterparken, også særegne og trivelige selskapslokaler på Hunderfossen Hotell & Resort.

 

Prisene går ut ifra grunnpakker på 30 personer, et alternativ for Trollsalen og alternativer for hotellet.
Blir dere flere enn 30 gjester følger pris pr pers.

 

Velkommen til en eventyrlig feiring av en av livets største begivenheter!