Eventyrbryllup


Å gifte seg som en helt ekte prinsesse og Espen Askeladd, i en katedral av snø og is, med iskunst- og lyseffekter som tar pusten fra deg. Stemningen i is-katedralen, for våre vinterbryllup, kan nesten ikke settes ord på – den er magisk. Og eventyret bare fortsetter.

Pause video
Youtube video image

Hunderfossen Iskatedral ble bygget første gang i 2007, og siden det har mange brudepar gitt hverandre sitt ja i denne magiske verden av is og snø. Hvert år fremstår katedralen med nytt tema som vår fantastiske is-kunstner Elisabeth Kristiansen har ideene og utførelsen til. 

3 dager til ende

Mange av våre brudepar ønsker å skape en eventyrisk begivenhet ut av sitt bryllup, og gjestene er ofte spredt over hele kongeriket Norge. Da kan det være hyggelig med en sammenkomst kvelden før den store dagen, både for at de reisende skal få senket skuldrene, og for at gjestene skal bli litt bedre kjent slik at stemningen blir enda bedre på selve bryllupsdagen.

•    Vi kan tilby velkomst- og vennefest på ankomstdagen i tunet eller i Årestugu, med enkel servering. 
•    Er det tid og en vil blande gjestene har vi et mangfold av aktiviteter, opplevelser og fasiliteter for grupper innenfor gangavstand.
•    På selve bryllupsdagen samles alle til frokost i Fossekroa, før en møtes til Eventyrbryllup.
•    Avreisedagen serverer vi frokost i eget lokale, og er ikke alle kakene spist kvelden før, setter vi frem dette til kaffen. Alle reiser hjem gode og mette, med mange gode minner sammen med dere.

Spør oss gjerne om forslag og event-oversikten!

Anne Lene

Går du med bryllupsplaner? 

Ta gjerne kontakt med oss for en prat eller visning, ingen arrangement er like.

Tlf: 61 27 40 00 eller på [email protected]