Eventyrlig Vinterbryllup

Eventyrbryllup-hunderfossen-iskatedral

Hunderfossen Iskatedral

Eventyrlig vinterbryllup

Hunderfossen Iskatdreal

Eventyrlige Hunderfossen Iskatedral

Hunderfossen-Iskatedral-vinterbryllup

Brudepar utgang snøhotell

isdrink

Eventyrbryllup

Når eventyr blir til virkelighet! 
Å gifte seg som en helt ekte prinsesse og Espen Askeladd, i en katedral av snø og is, med iskunst- og lyseffekter som tar pusten fra deg. Stemningen i iskatedralen kan nesten ikke settes ord på – den er magisk. Og eventyret bare fortsetter.

Hunderfossen Iskatedral ble bygget første gang i 2007, og siden det har mange brudepar gitt hverandre sitt ja i denne magiske verden av is og snø. Hvert år fremstår katedralen med nytt tema som vår fantastiske is-kunstner Elisabeth Kristiansen har ideene og utførelsen til. 

Trollsalen Restaurant har den perfekte rammen rundt selve festen.
Den unike restauranten ligger elt innerst i Ivo Caprino sin eventyrgrotte. Det er en eventyrlig ferd til bords. Trollsalen er også bygd opp rundt eventyr og troll, der selve tak-konstruksjonen holdes oppe av 6 store troll. Mere eventyrlig blir det ikke. 

Hunderfossen Hotell & Resort har i tillegg til Trollsalen Restaurant som ligger i eventyr- og vinterparken, også særegne og trivelige selskapslokaler på Hunderfossen Hotell & Resort. 

Vi tilbyr også sommerbryllup med seremoni i slottshagen foran Eventyrslottet, eller på Kongsgården i Hunderfossen Eventyrpark. 
Om du drømmer om et tradisjonelt sommerbryllup, bondebryllup eller middelalderbryllup vil dere finne den rette stemningen i disse helt spesielle omgivelsene. 
Kom kjørende til seremonien i brudepyntet hestevogn, med Hunderfossen-trollet og Gudbrandsdalslågen som kulisse bak de ventende gjestene.  

Det er en stor ære å være vertskap for bryllup, og det er viktig for oss at dere blir godt ivaretatt.  På Hunderfossen har vi mye erfaring, og tilrettelegger for brudepar slik at dere får noe helt unikt.  Ingen bryllup er like, og alt vil være planlagt fra dere kommer til hotellet til dere reiser hjem, lykkelige og gifte. 
 

Vi har mange gode samarbeidspartnere som kan bistå med det dere trenger hjelp til. 

Prisene går ut ifra grunnpakker på 30 personer, et alternativ for Trollsalen og alternativer for hotellet. 
Blir dere flere enn 30 gjester følger pris pr pers. 

Velkommen til en eventyrlig feiring av en av livets største begivenheter! 

 

 

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed