Hunderfossen Iskatedral

Eventyrlig vinterbryllup

Hunderfossen Iskatdreal

Eventyrlige Hunderfossen Iskatedral

Alter iskatedral

Brudepar i iskatedralen

Eventyrlig Vinterbryllup

Eventyrbryllup-hunderfossen-iskatedral

isdrink

Bryllupsmiddag i Trollsalen

Trollsalen Restaurant har 154 sitteplasser

Bryllup-trollsalen

Eventyrbryllup

Når eventyr blir til virkelighet! 


Å gifte seg som en helt ekte prinsesse og Espen Askeladd, i en katedral av snø og is, med iskunst- og lyseffekter som tar pusten fra deg. Stemningen i is-katedralen, for våre vinterbryllup, kan nesten ikke settes ord på – den er magisk. Og eventyret bare fortsetter.

 

Hunderfossen Iskatedral ble bygget første gang i 2007, og siden det har mange brudepar gitt hverandre sitt ja i denne magiske verden av is og snø. Hvert år fremstår katedralen med nytt tema som vår fantastiske is-kunstner Elisabeth Kristiansen har ideene og utførelsen til. 


Hunderfossen Is-katedral er Skandinavias sydligste, og den eneste i Norge sør for Polarsirkelen.
Den bygges hvert år og står ferdig fra siste helgen i januar.  


  
Trollsalen Restaurant

Trollsalen

Trollsalen


Den unike restauranten ligger helt innerst i Ivo Caprino sin eventyrgrotte. Det er en eventyrlig ferd til bords. Trollsalen er også bygd opp rundt eventyr og troll, der selve tak-konstruksjonen holdes oppe av 6 store troll. Mer eventyrlig blir det ikke. 
Hunderfossen Hotell & Resort har i tillegg til Trollsalen Restaurant som ligger i eventyr- og vinterparken, også særegne og trivelige selskapslokaler på Hunderfossen Hotell & Resort tilpasset både store og små bryllup.


Om du drømmer om et tradisjonelt vår- eller høstbryllup, eller ett magisk vinterbryllup, vil dere finne den rette stemningen i våre helt spesielle omgivelser. 

Vi garanterer eventyrlig stemning og ett bryllup dere og gjestene vil huske for alltid.
Det er en stor ære å være vertskap for bryllup, og det er viktig for oss at dere blir godt ivaretatt.  På Hunderfossen har vi lang erfaring, og tilrettelegger for brudepar slik at dere får noe helt unikt.  Ingen bryllup er like, og alt vil være planlagt fra dere kommer til hotellet til dere reiser hjem, lykkelige og gifte. 
 
Vi har mange gode samarbeidspartnere som kan bistå med det dere trenger hjelp til. 
Prisene går ut ifra grunnpakker på 30 personer, med ett alternativ for vinterbryllup, og ett for vår- og høstbryllup. Blir dere flere enn 30 gjester følger pris pr pers. 

Velkommen til en eventyrlig feiring av en av livets største begivenheter!

 

Nysgjerrig?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Anne Lene

mail: [email protected]
tlf: +47 61 27 40 00