Hunderfossen Snøhotell


Eventyrlige isskulpturer, senger av snø og sparktransport. I Hunderfossen Snøhotell blir vinternatten helt magisk. Unik overnatting i Skandinavias sydligste snøhotell, kun 5 min fra Hafjell.


Vegg i vegg med Norges største iskatedral kan dere overnatte trygt i suiter for 4-6 personer i Hunderfossen Snøhotell. Blant vakre isskulpturer og magisk vinterstemning blir natten i snøhotellet en opplevelse dere sent vil glemme. Opplevelsen inkluderer inngang til Vinterpark middag og frokost på Hunderfossen Hotell, sparktransport, en isdrink i Kong Valemons Isbar og egen leilighet med privat sauna, badekar og badekåper. Det første snøhotellet på Hunderfossen sto klart i 2008. Siden den gang har vi hatt besøk av en rekke eventyrlystne gjester som har tilbrakt natten i vårt eventyrlige snøhotell.


«Har dere sovet godt, hvisker Tormod. Soveposen gjorde susen og med lua brettet godt nedover panna i frisk vinterluft, har vi sovet som en stein. Kanskje med hjelp av det store Hunderfossentrollet? Vi sparker oss tilbake til Hunderfossen Hotell hvor det serveres deilig frokost etter en liten tur i badstua, en perfekt avslutning på en natt i vinterland.»

         –110 unike overnattinger i Norge, Vigmostad Bjerke

Hvordan er vinternatten i snøhotellet?


Temperaturen inne i snøhotellet er stabil gjennom hele vinteren, selv om været svinger utenfor. Temperaturen ligger på ca. -5 grader. Snøen demper alle lyder, så når du legger deg ned i soveposen vil dere kun oppleve den magiske stemningen inne i vårt eventyrlige snøhotell. Her sover dere godt i en seng på reinskinn med myke puter og ekstremsovepose som tåler inntil -30 grader. En nattvert tar dere med på sparktur fra Hunderfossen Hotell & Resort til Snøhotellet. Nattverten leser godnatt eventyr før sengetid og er tilgjengelig hele natten.

 


Hvem overnatter i snøhotellet?


En overnatting i snøhotellet er perfekt for familier, vennegrupper, kollegaer eller par som er på jakt et er helt spesiell overnatting. Inkludert i vår overnattingspakke med snøhotell er inngang til VinterTrollnatt, middag og frokost på Hunderfossen Hotell, sparktransport, en isdrink i Kong Valemons Isbar og egen leilighet med privat sauna, badekar og badekåper. For grupper har vi egne priser og program.
Hvor ligger Hunderfossen Snøhotell?
Snøhotellet ligger like ved det vakre Eventyrslottet. Kun 5 min fra Hafjell, og 15 min fra Lillehammer sentrum. Inne i parken kan dere også oppleve magisk belysning og eventyrlig underholdning for store om små. Les mer om Vinterparken

 


Besøk Kong Valemons IsbarSnøhotellet har også egen isbar med kalde og varme drinker. Hva med en isdrink i isglass, eller en varmende gløgg? Når dere overnatter i snøhotellet følger det med en isdrink i Kong Valomons Isbar.
Hunderfossen Iskatedral
Ved snøhotellet finner dere også vår majestetiske Iskatedral. Her kan dere nyte fullstendig stillhet, og flott utsmykning i is og snø. Artister og snø- og iskunst varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene. Visste du at man faktisk kan gifte seg i iskatedralen? Her går drømmen om et eventyrlig vinterbryllup i oppfyllelse.

 

Isbar
Snøhotell, iskunst

Ved snøhotellet finner dere også vår majestetiske Iskatedral. Her kan dere nyte fullstendig stillhet, og flott utsmykning i is og snø. Artister og snø- og iskunst varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene. Visste du at man faktisk kan gifte seg i iskatedralen? Her går drømmen om et eventyrlig vinterbryllup i oppfyllelse.


For mer info om bryllup i Iskatedralen ta kontakt på +47 61 27 40 00 – [email protected]

Overnattingspakke med overnatting i Hunderfossen Snøhotell inkluderer:

    •    Inngang til Vinterparken
    •    Egen leilighet eller hytte som kan disponeres fra 16:00 ankomstdag og til 12:00 avreisedag
    •    Velkomstgave i form av en kurv med kakao, kaffe, te, solbærtoddy og tiara/krone til barn
    •    Middag i Fossekroa, egen barnemeny. Drikke ikke inkludert
    •    Tur med spark til og fra snøhotellet
    •    Isdrink i isbaren på Hunderfossen Snøhotell
    •    Eventyrlesing
    •    Egen nattevert som er tilgjengelig under hele oppholdet i Snøhotellet
    •    Overnatting i Hunderfossen Snøhotell
    •    Frokost på Fossekroa

Grunnpris for enkeltrom eller for 2 personer i dobbeltrom kr. 9.950,-. Tillegg pr. person kr. 1370, for barn og 1790,- for ekstra voksne (ikke anbefalt for barn under 8 år)   For grupper over 10 personer har vi egne priser og program. Kontakt oss for mer informasjon på [email protected]