Snøhotell sittende gjester

Isbar2015

isbaren

Senger snøhotell Yngve

Trollkjerring snøhotell

Natten du aldri glemmer....

Hunderfossen Snøhotell er Skandinavias sydligste snøhotell og gir deg en helaftens eventyrlig opplevelse. Kvelden avsluttes med at du kryper ned i en myk ekstremsovepose, på en deilig seng av reinskinn omgitt av magisk is- og snøkunst. Dette unike hotellet ligger ved siden av Eventyrslottet i Hunderfossen Vinterpark, 15 minutter fra Lillehammer og 2 små timer fra Oslo.

Dette overgår alt du har hørt om glamping, så har du drømt om å sove ute, gjør det hos oss med komfort og stil!  Hotellet har 13 sengeplasser, fordelt på 2 rom, og har en stabil temperatur hele vinteren på -5.  Snøhotellet er bygget sammen med Kong Valomons isbar og Hunderfossen Iskatedral som ofte benyttes til bryllupsseremonier og andre arrangementet. Hver vinter bygges snø- og isbygningene opp igjen av 15 tonn med is og 1500 kubikkmeter med snø, med nye ideer og utsmykning.

Den spektakulære snø- og iskunsten er signert av den norske skulptøren Elisabeth Kristensen, med inspirasjon fra norske folkeeventyr. 

Snøhotellet er klart i midten av januar og er åpent frem til begynnelsen av mars. Det er åpent for minimum 10 personer hele perioden ved forhåndsbestilling og for individuelle gjester alle dager Hunderfossen Vinterpark er åpen. 

Hva med en unik gave til en jubilant eller en du vil overraske? 

Natten du aldri glemmer!