Eventyrlige møter og konferanser

Gjør din neste konferanse eventyrlig på Hunderfossen! Konferanser, kurs eller møter på Hunderfossen er magisk i en intim og koselig atmosfære.

Vi har eventyrlige aktiviteter hele året, sunn og god mat lagd fra bunnen av, og en masse trolsk inspirasjon. Relasjoner blir bygd gjennom faglig og sosialt samvær - dette får dere på Hunderfossen med den viktige sosiale rammen gjennom stillhet og ro i tillegg til stuguer og aktiviteter du ikke finner maken til noe annet sted.

Vi ligger strategisk plassert mellom Trondheim i nord og Oslo i sør, med gratis parkering under hele oppholdet for buss eller bil. I tillegg har vi vår egen togstasjon på Dovrebanen 250 m fra hotellet; Hunderfossen Stasjon Eventyrlig hotell med plass for alle – Hunderfossen Hotell og Resort egner seg spesielt godt for kurs, konferanse eller andre arrangementer med 5-100 deltagere. Det er fint plass til opptil 90 personer i enkeltrom der 40 personer bor i enkeltrom på hotellet, og 50 personer bor i enkeltrom på hytter og leiligheter.

Inviter medarbeiderne dine til en inspirerende konferanse på Hunderfossen, hvor historie, eventyr og tradisjoner møter moderne teknologi i naturskjønne, energi-givende omgivelser.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat eller visning, ingen arrangement er like.
Tlf: 61 27 40 00 eller på [email protected]

Pause video
Youtube video image