Peis Fossekroa

Nærbilde Fossekroa

Kaffe på bok

snitter

Mat & drikke

I Gudbrandsdalen er det lange mattradisjoner med rause, mettende porsjoner, og en kaffetår med biteti hører med. Vårt kjøkken bruker lokale råvarer og har fokus på sunn, god mat for både store og små.

I  våre tradisjonsrike lokaler med miljø og sjel fra Gudbrandsdalen, finner dere roen blant antikviteter og knitrende peisved. Her kan du og dine nyte godt selskap, og et bedre måltid. 

I sommer- og høstferien er Fossekroa åpen hver dag, se her for åpningstider. Der er det lagt vekt på en meny med lokalmat for vegfarende og at det skal være godt å lande her etter en lang dag. Mens de voksene spiser kan barna finne lekerom i kjelleren og legokrok inne i Fossekroa. Resten av året er Fossekroa, hotellets spisestugu hvor vi serverer måltider til våre bestilte grupper. 

Den sagnomsuste Trollsalen, ligger innerst i Ivo Caprinos eventyrgrotte og er åpen hver dag i Hunderfossen Eventyrpark sin hovedsesong, se her for åpningstider. Resten av året er Trollsalen, festsalen for Hunderfossen Hotell & Resort, når vi har selskaper eller Eventyrbryllup.