Hafjell

Hafjell byr på Nordens beste familieområde i Mosetertoppen, heftigere alpine utfordringer i OL-bakkene, parkanlegg av internasjonal klasse og en nypreppet lysløype som leder ut i det som er kåret til verdens beste langrennsområde. OL-arenaen er også det eneste store skisenter i Norge med en by i umiddelbar nærhet.
Det olympiske løypenettet er blitt videreutviklet til totalt 32 nedfarter og 3 parker, i tillegg til Hafjell Bike Park med heisbasert sykling

Familieeldoradoet Hafjell

La barna leke seg med ski på bena i Hafjells Familieområder. I Hafjell er det 3 familieområder, et plassert i dalområdet, et ved gondolavstigningen og et på toppen ved Gaiastova. Barneheisen ved Gaiastova er gratis og kan være et fantastisk område første gangen med slalomski på bena. 

Hafjellbussen

Hafjellbussen er bestillingsbuss der du reiser sammen med andre som skal samme vei. Med Hafjellbussen Lokal kan du bestille skyss mellom holdeplasser på Hafjell. Med Hafjellbussen Transfer kan du bestille tur mellom Lillehammer stasjon og adresser på Hafjell.

Begge tilbudene bestilles og betales i appen «Helt frem» (VY´s nye app for bestillingstransport) Les mer

Snøsikkert og variert

Hafjell er blant Norges mest snøsikre destinasjoner. Her finner du et stort utvalg av løyper uansett ferdighetsnivå, alder og type utstyr. Hele skianlegget ligger solvendt og har gode snøforhold fra medio november til medio april. I tillegg til noen gode og varierte alpinløyper, et fullkomment parktilbud fra de minste til de aller råeste, finner du også et av Norges største preparerte løypenett for langrenn. På Mosetertoppen kan du gå på ski selv etter mørket har falt med en lysløype på 7 km.  Sjekk åpningstider og forhold i bakken på Hafjell alpinsenter

Heiskort selges kun direkte på alpinanleggenes nettsider.