Hafjell-alpinski

Hafjell

Hafjell byr på Nordens beste familieområde i Mosetertoppen, heftigere alpine utfordringer i OL-bakkene, parkanlegg av internasjonal klasse og en nypreppet lysløype som leder ut i det som er kåret til verdens beste langrennsområde. OL-arenaen er også det eneste store skisenter i Norge med en by i umiddelbar nærhet.
Det olympiske løypenettet er blitt videreutviklet til totalt 32 nedfarter og 3 parker, i tillegg til Hafjell Bike Park med heisbasert sykling

Familieeldoradoet Hafjell

La barna leke seg med ski på bena i Hafjells Familieområder. I Hafjell er det 3 familieområder, et plassert i dalområdet, et ved gondolavstigningen og et på toppen ved Gaiastova. Barneheisen ved Gaiastova er gratis og kan være et fantastisk område første gangen med slalomski på bena. Det går gratis skibuss fra hotellet til Hafjell både i bunnen og opp på toppen, der det også ligger 300 km langrennsløyper.
 

Hafjell Slalom


Snøsikkert og variert

Hafjell er blant Norges mest snøsikre destinasjoner. Her finner du et stort utvalg av løyper uansett ferdighetsnivå, alder og type utstyr. Hele skianlegget ligger solvendt og har gode snøforhold fra medio november til medio april. I tillegg til noen gode og varierte alpinløyper, et fullkomment parktilbud fra de minste til de aller råeste, finner du også et av Norges største preparerte løypenett for langrenn. På Mosetertoppen kan du gå på ski selv etter mørket har falt med en lysløype på 7 km.  Sjekk åpningstider og forhold i bakken på Hafjell alpinsenter

HUSK å booke heiskort i god tid. Pga corona-situasjonen er det i år begrenset antall kort hver dag, slik at det lønner seg å være tidlig ute. Heiskort selges kun direkte på alpinanleggenes nettsider.
Book heiskort
Se åpningstider

Motta vårt nyhetsbrev


You are now subscribed